Det här är fuskreceptet 👌
2 färdiga pajdeg från Ica
2 färdiga pulled pork med glaze Från ica
3 paprika olika färger
1 gul lök
2 dl vatten
Grönsaksbuljong tärning
2,5 dl creme fraiche
4 tsk spiskummin
Fryst persilja
Salt & peppar
Gör såhär
Pensla en pajform med olja. Bred ut den ena pajdegen. Nagga lite med en gaffel.
Grädda i 200 grader tills den hårdnat och fått lite lite färg.
Hacka paprika & lök. Fräs i olja.
Ta upp pulled porken ut förpackningen. Lägg den på en plåt. Häll hälften av vätskan som är med i köttet över köttet, hälften i den frästa paprikan.
Låt den värmas upp i ugnen på 200 grader.
Häll över vatten & buljongtärning på paprikan. Låt koka ner tills den tjocknat & blivit simmig.
Ta ut köttet, dela isär med en gaffel & blanda med paprikan.
Fyll pajskalet med blandningen. Lägg över den andra pajdegen. Skär över de överblivna kanterna. Skär snitt mitt i pajen, pensla med uppvispat ägg & grädda i 200 grader tills den blivit gyllenbrun.
Blanda creme fraiche, persilja, salt, peppar & spiskummin i en skål.
Servera gärna med en sallad.
