Blev tipsad av saluhallen att göra en lite annorlunda variant med creme fraiche, potatis & rödlök vilket blev magiskt gott!
Nr 1 (Min favorit)
Tomatsås
Riven cheddar
Ädel eller mögelost
Lufttorkad skinka
Ruccola
Honungsmelon
Balsamvinäger
Gör såhär
Bred på tomatsås. Strö över cheddar & lägg på bitar av ädelosten.
Grädda på pizzasten i 230 grader tills degen är krispig. Ca 20 min.
Ta ut pizzan & lägg över lufttorkad skinka, ruccola, tunna melonskivor & droppa på balsamvinäger.
Nr 2
Tomatsås
Riven cheddar ost
Lufttorkad skinka
Gör såhär
Bred på tomatsås, strö över riven cheddar & lägg på skinkan på halva delen.
Lägg över andra halvan av degen & tryck ihop kanterna.
Grädda i 230 grader på pizzasten tills den känns hård. Ca 20 min.
Nr 3
Creme fraiche
Riven cheddar ost
Potatis
Rödlök
Grönkål
Sidfläsk
Peppar
Gör såhär
Koka potatis, skiva.
Rör creme fraichen så den blir lite tunnare.
Bred ut creme fraiche på pizzadegen.
Strö över osten. Lägg på grönkål, skivad potatis, rödlök & tunna skivor sidfläsk. Peppra.
Grädda i 230 grader tills krispig. Ca 25 min
Nr 4
Tomatsås
Ruccola
Creme fraiche
Chèvre
Torkade fikon
Balsamvinäger
Gör såhär
Bred ut tomatsås, strö över ruccola, klicka ut creme fraiche & lägg ut skivad getost.
Skiva fikonen & lägg en bit på varje chèvreskiva.
Droppa balsamvinäger över & grädda i 230 grader i ca 20 min.
