Istället har det varit Oxfile & egen bearnaisesås som vart vår fredagsmiddag.
Men nu är den utbytt 😍
Det här är nya favoriten
Smörstekta Kammusslor med jordärtskockspure, skirat smör & balsamvinäger
Ingredienser
1-2 paket frysta Kammusslor
Smör
Balsamvinäger
1 paket Bacon
1 påse ruccola
4 Potatisar
1-2 påsar Jordärtskocka
3 msk Grädde
Gör såhär
Skala potatis & jordärtskocka
Dela dem & koka tills mjuka
Klipp baconet fint & knaperstek det
Skölj ruccolan
Mixa de avrunna potatisarna & jordärtskockorna slätt. Ha i grädde & en liten klick smör. Håll varmt.
Stek Kammusslorna några min på båda sidor så de får färg i mycket smör & ös de hela tiden.
Låt de inte gå för länge.
Smält smör & använd det klara smöret när du lägger upp.
Stryk lite balsamvinäger på tallriken & servera med baconmuslin samt ruccola & skirat smör.